Cerrar

es | val   

Focus Pime i emprenedoria: Connectant startups 2018

Focus Pyme y Emprendimiento Conectando Startups[;;;][;;;]

el jueves, 18 de octubre de 2018 de 09:30 a 13:30

Dónde:

ART Mustang

C/ Severo Ochoa 36, Polígono Industrial de Torrellano

Elx/Elche (Alicante)

Plazo finalizado

Focus Pime i Emprenedoria és una iniciativa promoguda i finançada, anys anteriors, per la Generalitat Valenciana, per mitjà de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dintre de la seua política de suport a l’emprenedoria i a la Pime i ha comptat amb el cofinançament dels fondos FEDER de la Unió Europea, dintre del programa operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020. Enguany està previst sol·licitar el finançament d’IVACE-Generalitat Valenciana i FEDER-Unió Europea.

Focus Pime i Emprenedoria Conectant Startups 2018, reunirà experiències empresarials d’èxit al territori, ponents de luxe i entitats representatives de l’ecosistema emprenedor amb l’objectiu de generar oportunitats de negoci i impulsar l’emprenedoria social.

L’esdeveniment està dirigit a pimes amb necessitats d’innovació, pimes de sectors madurs, empreses joves innovadores, emprenedors amb projectes empresarials en fase de preincubació, incubació o creació d’empresa i potencials emprenedors.
PROGRAMA09:30-10:00 

Recepció de participants

 10:00-10:15  

Apertura Institucional

A càrrec de Nacho Mas, CEO de l’Associació Valenciana de Startups i José Javier García, president del CEEI Elx. 10:15-10:45    

Connectant startups &agents d'innovació

En aquesta intervenció, coneixerem la importància de les connexions i vincles entre startups i demés agents d’innovació amb la finalitat de crear pols innovadors a les ciutats. Com es creen i potencien els ecosistemes d’innovació.

Intervenen:

  

10:45-11:15    

Reptes dels destins turístics intel·ligents

Com molts altres, el sector turístic està canviant. Un destí turístic intel·ligent és un espai turístic innovador, consolidat sobre una infraestructura tecnològica d’avantguarda que garantix el desenvolupament sostenible del territori, facilita la interacció i integració del visitant amb l’entorn i incrementa la qualitat de la seua experiència al destí i a la vida dels residents. En aquesta sessió, es comentaran els reptes i oportunitats que ofereix la tecnologia per al turisme i com ha sigut assumida i utilitza per part de tots els agents.

Intervienen: 11:15-11:45    

Llançadora: impulsant startups innovadores

En aquesta sessió parlarem de com es pot innovar en sectors tradicionals. Comptarem amb el cas pràctic de Lowbus

Intervienen: ,

11:45-12:15    

Networking café

  

12:15-12:45    

El poder de la col·laboració startup-corporate

La innovació s’ha convertit en l’element imprescindible de tota organització per a mantenir la competitivitat als mercats. En aquesta sessió, es debatrà la simbiosi entre startups i corporates, els seus avantatges i allò que pot oferir cada part. Un tema d’actualitat del qual estan sorgint noves relacions entre els diferents agents.

Ja ho va dir Gregor Gimmy (fundador de BMW Startup Garage): “Les empreses necessiten innovació en l’interior de la companyia i treballar amb startups. Són accions complementàries i necessàries per avançar”.

Intervienen: 

12:45-13:15    

Creixement orgànic i/o inversió privada?

A la sessió vorem els casos de dos startups que van nàixer el mateix any (2012) i que han seguit dos models completament diferents de creixement i finançament.

PDL Space és la primera start-up espanyola del sector aeroespacial que ha aconseguit 17 milions d’euros, principalment de venture capital i que compta, al seu accionariat, amb empreses rellevants del sector industrial i aeronàutic.

Planetahuerto.es és el e-commerce líder nacional en la venda de productes ecològics. Compta amb més de 35.000 referències online, factura actualment deu milions d’euros i té presència en quatre països. L’empresa ha basat la seua posada en marxa i escalat en el creixement orgànic.  

Què suposa gestionar una empresa amb nombrosos socis? Quant i com podem créixer sense recórrer a finançament extern? Aquestes són algunes de les preguntes que des de la seua experiència respondran els cofundadors de PDL Space i Planetahuerto.es

Intervenen:

 

13:15-13:30    

Tancament institucional

 

Financian:

IVACE Instituto Valenciano de Competitividad EmpresarialFondos Feder

Organizan:

Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)Asociación Valenciana de StartupsPARQUE CIENTÍFICO DE LA UMH DE ELCHEVivero Delegación Elche. Cámara de Comercio AlicanteFUNDACIÓN EMPRESA-UNIVERSIDAD DE ALICANTE, FUNDEUNULab Ideas Meeting Point S.LCentro de Empleo de la Universidad de AlicantePBC COWORKINGJOVEMPA Vinalopó (Asociación De Jóvenes Empresarios De La Comarca Del Vinalopó)Ayuntamiento de Elche - Promoción EconómicaPetreremprendeAgencia para el desarrollo economico y social de petrerADLYPSE ALICANTE

Colaboran:

FUNDACION PASCUAL ROS AGUILARLanzadera EmprendedoresPlaneta Huerto | Cultiva tu vida!IRISTRACE IBERIA SLUTourism Health MediterraneanHappydonia by NUNSYSInnsomnia Accelerator, SLLowBusPLD SpaceCLAVE INFORMATICA, S.L.
S/V
visitas hoy 1 · visitas total 3.944

Usuario: ARANTXA

Empresa: Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 24/04/2018 14:37

Url: http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=14&n=13466

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar