Cerrar

es | val   

"En el sector dels autònoms, existeix una gran necessitat de protecció"

Entrevista realitzada a Pedro Antón, gerent a Paco Antón. Corredoria de Segurs

Quina és l’activitat principal de la seua empresa?

Som una empresa dedicada a l’assessorament en el sector assegurador, com a corredoria de segurs independent.

Quins serveis ofereixen i a qui van adreçats?

Oferim un servei d’assessorament integral dels riscos i necessitats que tinga cada cas, tant per a empreses como per a particulars, per tractar d’externalitzar els problemes que pot comportar un sinistre tant en el sector empresarial como en el familiar.

De quina forma poden repercutir els seus serveis en les persones emprenedores, autònomes i en les empreses?

Presentem solucions als emprenedors i autònoms a tots els nivells d’assegurament (R. Civil, vida, incapacitat laboral, salut, accidents, crèdit, etc.) perquè puguen obtenir les llicències oportunes davant les autoritats corresponents, pel que fa a la subscripció dels contractes asseguradors que se’ls exigeix per començar o continuar la seua activitat. En el sector dels autònoms existeix una gran necessitat de protecció davant una baixa laboral, tant per malaltia com per accident, ja que el subsidi que s’abona per part de la Seguretat Social és molt reduït i, en la gran majoria dels casos, totalment insuficient per cobrir les despeses fixes que tenim tant a nivell familiar (hipoteca, llum, aigua, impostos, segurs, etc. etc.) com a nivell empresarial (empleats al nostre càrrec, seguretat social, assessoria, segurs, etc.). Una baixa de llarga durada pot ocasionar un greu problema per a la família i nosaltres podem ajudar a reduir, amb un estudi personalitzat de les necessitats de cada persona, per obtenir una indemnització addicional al subsidi de la seguretat social i poder cobrir com a mínim les despeses fixes que cada família puga necessitar.

Pel que fa al sector empresarial, analitzem els riscos en funció de la tipologia i activitat de cada empresa, negociem amb diverses entitats asseguradores la millor opció possible en relació a la qualitat de serveis contractats, en relació al nivell patrimonial dels actius de l’empresa i en relació al ram del crèdit per salvaguardar la tresoreria de possibles impagaments de vendes a crèdit i oferir assessorament per protegir l’accionariat de l’empresa davant una desgràcia d’un dels socis.

Perquè és tan important que les persones autònomes estiguen informades?

Els autònoms formem part d’un gran nínxol laboral, que aporta una part molt important de riquesa a la Seguretat Social, tant amb les aportacions pròpies de cadascú, como pels llocs de treball que cadascú genera, i és un sector que ha d’estar molt ben informat del problema que li pot suposar tenir una baixa laboral per un accident o per una malaltia. Posem com a exemple una baixa laboral d’un autònom amb una base de cotització mínima en any 2017 de 893,10 euros: la prestació de la S.S., durant els 30 primers dies de baixa, seria de 526,93 euros, i a aquesta quantitat hauríem de restar el pagament de la quota d’autònom que actualment és de 267,04. Per tant, l’import net que tindria l’autònom seria de 259,89 euros. Es pot viure amb aquesta quantitat? Nosaltres podem solucionar el complemento econòmic necessari per a cada autònom/empresari/treballador.

En quins aspectes es més necessària la informació?

Considerem que la protecció d’empresaris/autònoms és molt important per a tot tipus de persones però, especialment, per a aquelles que tenen una dependència de la seua tasca professional per poder obtenir ingressos mensuals, sobretot, professionals liberals.

Per a finalitzar, quins projectes de futur té a la vista?

Possible integració de 2 oficines en Alacant i Múrcia.

Cap assoliment professional que vulga compartir amb nosaltres?

La satisfacció de tindre clients amb una antiguitat de més de 50 anys és el major dels nostres èxits, als quals els estem enormement agraïts.

 

Pedro Antón estarà amb nosaltres el proper 22 de setembre i hi impartirà la xarrada Realitats d’un autònom en situació de baixa laboral

S/V
visitas hoy 3 · visitas total 3.613

Usuario: enperez

Empresa: Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 19/09/2017 08:46

Url: https://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=8&n=14590

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar