Cerrar

es | val   

TrepCamp Digital Program 2020

El TrepCamp Digital Program 2020 del Campus Emprenedor UVemprén-Santander Universidades amplia el seu termini d'inscripció

UVemprén

UVemprén

Publicado el jueves, 07 de mayo de 2020 a las 10:53

Mostrar ampliado

Trep Camp 2020

Trep Camp 2020

Les persones que vulguen inscriure's al TrepCamp Digital Program 2020, el programa de capacitació en línia que té com a objectiu que els seus participants adquirisquen la mentalitat i les habilitats necessàries per a convertir-se en persones empresàries d'alt impacte, podran fer-ho fins el pròxim dia 15 de maig.

Aquest programa forma part de Santander X, la xarxa d'emprenedoria universitària que ofereix Banco Santander a través de la seua iniciativa Santander Universidades i la Unitat d'Emprenedoria – UVemprén de la Universitat de València, quedant així emmarcat dins del Campus Emprenedor UVemprén-Santander Universidades. Aquesta convocatòria està dirigida a persones emprenedores de tot el món que estiguen inscrites en qualsevol institució afiliada a Santander Universidades, com és el cas de la Universitat de València.

Les persones candidates hauran de ser majors de 18 anys i amb un alt nivell d'anglés. El programa ofereix 400 beques que inclouen un programa de capacitació empresarial (de quatre setmanes), i 36 beques que afegeixen a aquest programa un simulador digital (de quatre setmanes) i una invitació al Dia mundial de demostració.

TrepCamp Digital Program 2020 es desenvoluparà en modalitat en línia. El termini de presentació de sol·licituds finalitzava el passat dia 25 d'abril, però s'ha ampliat fins al pròxim 15 de maig. Per a més informació i inscripcions es pot consultar aquest enllaç.

5
visitas hoy 2 · visitas total 1.127

Usuario: UVempren

Empresa: UVemprén

Canal: CEEI Valencia

Fecha publicación: 07/05/2020 10:53

Url: https://ceeivalencia.emprenemjunts.es/?op=8&n=21656

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar