Cerrar

es | val   

CEEI Elx visita les instal·lacions de SEAT Espanya

Visita seat

El director del CEEI Elx, Joaquín Alcàzar, visita, amb altres directors d'empreses i startups de la província d'Alacant, les instal·lacions de SEAT ubicades a Martorell (Barcelona) amb l'objectiu de conéixer el potencial innovador de la major part de l'indústria automobilística espanyola.


Marc Bisbe, director de vendes de SEAT EspanyaMarcelo Alonso, delegat de vendes de la zona de Llevant, han sigut els encarregats de rebre als assistents en les seues instal·lacions. Aquestos han donat una visió global de l'empresa per a, posteriorment, mostrar els reptes als que ha de fer front el mercat. 

La fàbrica de Martorell té una superfície de més de 2.800.00 metres quadrats i és una de les més modernes d'Europa. Actualment, la producció diària de la fàbrica ronda les 2.100 unitats i la producció anual se situa entorn de les 443.000 unitats. La societat exporta el 80% dels vehicles i està present en més de 80 països. El que explica el valor que la innovació i la millora constant té per a la companyia. 


La visita, que també ha comptat amb la participació de Javier MartínezCEO d'Odyssey Robotics, una de les startups ubicades al viver d'empreses del CEEI Elx, ha sigut una oportunitat per a obtenir una àmplia visió de la situació en la qual es troba la indústria automobilística, així com descobrir els punts estratègics del sector per aconseguir nous objectius a curt i llarg termini.

3
visitas hoy 2 · visitas total 372

Usuario: Trianabueno

Empresa: Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 17/05/2019 08:21

Url: http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=8&n=18841

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 10:32

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar