Cerrar

es | val   

FP Dual, una opció de futur

curso manco

Sessió informativa perquè les empreses coneguen com implantar l’FP Dual

Comienzo: el miércoles, 01 de diciembre de 2021 a las 10:00
Finaliza: el viernes, 03 de diciembre de 2021 a las 20:00

Dónde:

Ágora Alcoy

Plaça Ramón i Cajal, 6 03801 – Alcoy.

Alcoi/Alcoy (Alicante)

Más información e inscripciones

El pròxim dimecres 16 de juny tindrà lloc la jornada FP Dual, una opció de futur. Es tracta d’una sessió informativa en línia perquè les empreses coneguen com implantar l’FP Dual i quins són els beneficis de fer-ho, amb experts en Formació Professional i casos pràctics.

OBJECTIU: és que les empreses participen de la formació de l’alumnat juntament amb els centres educatius, facilitant així la disponibilitat de professionals qualificats en els perfils més demandats a cada territori. Mitjançant l’FP Dual, una formació de qualitat en què la pràctica pren una major importància que els continguts teòrics, s’aconsegueix que l’alumnat trobe més oportunitats laborals i que les empreses puguen trobar personal qualificat. 

La jornada començarà a les 18 h amb l’obertura a càrrec de Manuel Gomicia, Director General d’FP. Després, diferents prospectors i prospectores d’FP explicaran en detall què és l’FP Dual i quins són els seus objectius, com es pot implementar a les empreses i quins són els beneficis de fer-ho. A continuació, es tractarà un cas pràctic en què els protagonistes compartiran la seua experiència amb l’FP Dual, tant des del punt de vista de l’empresa com des del punt de vista d’estudiants. 

Una vegada exposades aquestes qüestions, s’obrira un torn obert de paraula perquè les persones assistents puguen fer qualsevol consulta que els haja sorgit i, per últim, la cloenda de la jornada estarà a càrrec de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat.

DIRIGIDA A: Es tracta d’una jornada en línia i oberta a qualsevol empresari o empresària que estiga interessat en el tema.

DATA Y HORA: Dimecres, 16 de juny de 2021 a les 18 hores.

Organizan:

Mancomunitat de Municipis de l'Alcoià i el Comtat
5
468 visitas

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar