Cerrar

es | val   

Antoni Flores estarà al Focus Pime i Emprenedoria CV 2017

Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Publicado el miércoles, 20 de septiembre de 2017 a las 16:19

Como ja hem anat anunciant, el proper 28 de setembre tindrà lloc a Castelló l’acte central de Focus Pime i Emprenedoria Comunitat Valenciana 2017. Amb motiu d’aquest esdeveniment el CEEI Elx coordinarà una sessió d’Open Innovation i una creativa sessió de networking.

Per a la sessió d’ Open Innovation comptarem amb la presència d’Antoni Flores, soci fundador i president de Loop Unique Companies, expert en competitivitat, innovació i gestió de nous models de negoci. Antoni Flores és speaker habitual a fòrums empresarials i s’encarregarà de la ponència “Open Innovation: Models de negoci únics” on es parlarà de la necessitat que les empreses innoven, fins i tot, quan el seu model de negoci funciona.

A més analitzarà com s’aporta valor estratègic a l’empresa a través de la innovació i com aquesta es nodreix de les millors idees, coneixements i tecnologies allà on estiguen, dins o fora de l’empresa.

Després d’aquesta sessió es durà a terme l’activitat Reptes Open Innovation que consistirà en el llançament de desafiaments proposats per companyies consolidades, amb la intenció d’afavorir els processos d’innovació oberta entre aquestes entitats i pimes/start-ups innovadores de la Comunitat Valenciana.

Què esperes per a inscriure’t?

5
visitas hoy 1 · visitas total 2.607

Url: https://focuspyme.emprenemjunts.es/?op=8&n=14612

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar