Cerrar

es | val   

428 agents integren el Mapa de Servicis a l’Emprenedoria de la Comunitat Valenciana

Mapa emprendimiento2

Per a localitzar entitats que donen suport a l'emprenedoria innovadora i els servicis oferits

Red CEEI Comunitat Valenciana

Red CEEI Comunitat Valenciana

Publicado el jueves, 10 de enero de 2019 a las 18:37

Mostrar ampliado

Mapa de Entidades y Servicios al Emprendimiento

Mapa de Entidades y Servicios al Emprendimiento

Al llarg de l’any 2018, els CEEI de la Comunitat Valenciana han  han aprofundit en el seu treball de creació del Mapa d’Entitats i Servicis a l’Emprenedoria de la Comunitat Valenciana, amb una incorporació al mapa de quasi 150 entitats noves.

www.mapaemprendimientocv.com

La iniciativa, que va començar el 2017, ja compta amb 428 entitats de tota la Comunitat Valenciana: 112 de la província d'Alacant, 79 de la de Castelló i 237 de València. L’objectiu és que el mapa siga creixent i acollint agents de l’ecosistema emprenedor que ajuden i potencien el creixement i desenvolupament empresarial a tota la Comunitat.

El mapa és una ferramenta bàsica de consulta que geolocalitza les entitats i els servicis de la Comunitat Valenciana que presten servicis d’emprenedoria, creació i creixement a les empreses.

Gràcies a este servici, els emprenedors, les pimes i les startups poden trobar quines entitats, segons les seues necessitats, es troben a prop del seu entorn. Al mapa obtindran informació sobre quines d’elles presten els servicis, quin tipus de servicis ofereixen, amb quina intensitat i on poden trobar-los.

Dins del mapa hi ha un cercador que permet triar com volem realitzar la cerca. Així, podem seleccionar el tipus d'entitat que volem que ens mostre (organismes públics, cambres de comerç, associacions, acceleradores, parcs empresarials, etc.), el tipus de recurs (pla d’empresa, finançament, innovació, tràmits, ajudes...), a qui va dirigit el recurs (emprenedors, startups o pimes) i la província o comarca on volem cercar.

El Mapa d’Entitats i Servicis a l’Emprenedoria a la Comunitat Valenciana és una iniciativa promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana a través de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) dins de la seua política de suport a l’emprenedoria i la pime, i compta amb el cofinançament dels fons FEDER de la Unió Europea, dins del Programa Operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

>>> CEEI Elx suma més d’una trentena d’entitats al Mapa de l’Emprenedoria

>>> Creix el Mapa d’Entitats i Servicis a l’Emprenedoria a Castelló

>>> CEEI València incorpora 85 noves entitats al Mapa de Servicis a l’Emprenedoria

5
6.138 visitas

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar